17 AGO 2018 16:49 GMT+1 

¿Qué te parece el inicio LILA en LF1?
 Espectacular
 Sobre el guión previsto.
 Por debajo de lo esperado.Femení Sant Adriá
 
  Noticia - Club
NADAL DAURAT!

11 Enero 2018 Por Club
Ja ha finalitzat un Nadal històric per tot el bàsquet femení català en general i pel Femení Sant Adrià en particular, ja que 10 de les nostres jugadores s"han penjat la medalla d"Or als Campionats d"Espanya de Seleccions Cadet i Infantil defensant els colors de Catalunya junt amb les seves companyes.

Ho han aconseguit gràcies a la Selecció Cadet, que després d"un Campionat molt seriós tornen a portar el títol cap a casa amb la generación del 2002 en un bloc on 6 jugadores eren del Femení Sant Adrià. Una generació d"Or a Mini, Infantil i Cadet.

Les noies del 2004 Infantils van anar de menys a més durant tots els partits del Campionat per acabar guanyant la final, i així recuperant el títol. Ens deixarà per la memòria una final d"aquelles que tenen tots els alicients que l"espectador pot demanar. El títiol Infantil donava l"Or a 4 jugadores del nostre club.

Moltes felicitats Mireia, Laia, Laura, Cristina, Gedna, Alba, Queralt, Cristina, Deva i Berta. Moltes felicitats a les seves companyes i tècnics de Catalunya així com a les seves companyes i tècnics del Cadet A i Infantil A que son els que setmana a setmana les ajuden a ser millors jugadores i persones.

Nadal quasi irrepetible, Nadal Daurat, Nadal LILA!

Veure tota la informació del Campionat a FCBQ

Veure tota la informació del Campionat a FEB